ΣEΛΙΔΕΣ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ



             TA AIPETIKA               
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε, όσο πολύ λίγοι μπορούν να γράψουν,  Αιρετικές Απόψεις, Σκληρές αλήθειες και πολύ παρασκήνιο, στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ δρώμενα,     ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την ΠΑΡΑΔΟΣΗκαι για το τέλος σας σερβίρουμε ένα πιάτο από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Ελάτε τώρα στο…     http://taairetika.blogspot.com 
Ναι, 3 πολιτικές υπάρχουν σήμερα στη Βουλή που έχουν μάθει και ψηφίζει ο Ελληνικός Λαός.
1. Η πρώτη πολιτική είναι αυτή που εφαρμόζουν όλα τα κόμματα, πλην αυτών του ΚΚΕ και της Χ.Α. Είναι η πολιτική εκείνη που 5 πάνω, 5 κάτω εφαρμόζουν όλα τα κόμματα και είναι εκείνη η συνηθισμένη πολιτική που μας έφερε στα σημερινά μας χάλια. Μας έφεραν στην φτώχεια, μας έφεραν στην εξαθλίωση, μας έφεραν μια νέα τάξη πραγμάτων που σε λίγο θα έχουμε τους πολύ φτωχούς και τους πολύ πλούσιους. 
Η οικονομική κρίση που βιώνουν όλοι οι Έλληνες, δεν ήλθε από το ίδιο πολιτικό σύστημα που εφάρμοσαν όλοι, ήλθε και από την κλεψιά πολλών πολιτικών, που όμως οι Έλληνες πολίτες ψήφιζαν, ήλθε από την ασχετοσύνη πολιτικών και των κομμάτων που μάθαιναν "μπαρμπέρηδες στου κασίδη το κεφάλι". Όλοι όσοι ήταν γνωστοί από διάφορες δραστηριότητες που ασκούσαν, αθλητές, δημοσιογράφοι,  καλλιτέχνες κλπ δεν ήξεραν τι να κάνουν και γινόντουσαν πολιτικοί, αφού σκεφτόντουσαν ότι εκεί υπάρχει η "κονόμα". Δεν υπήρχε όμως η γνώση του αντικειμένου που πήγαιναν να ασκήσουν. Έτσι η Ελληνική Βουλή γέμισε με αργόσχολους πολιτικούς που η μόνη τους δραστηριότητα ήταν να πηγαίνουν να εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους. 
Δεν είδαμε κανένα κόμμα και κανένα Βουλευτή να εναντιώνεται για παράδειγμα στο μεγάλο σκάνδαλο της ΑΤΕ bank, ένα σκάνδαλο που ξεπερνάει τα 15 δις και που δεν ασχολήθηκε κανένα από τα κόμματα που το 2012 ήταν στη Βουλή και εμείς έχουμε γράψει κατ' επανάληψη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν "πρώτη φορά αριστερά" που επαγγελόντουσαν μια διαφορετική πολιτική, δυστυχώς όχι μόνο δεν εφάρμοσε μια διαφορετική πολιτική, αλλά λόγω απειρίας και ασχετοσύνης δεν κατάφεραν τίποτε άλλο παρά μόνο την αποτυχία.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μέχρι τώρα ακολουθώντας μια πολιτική δεν έκαναν τίποτε άλλο αλλά επαναλάμβαναν τα ίδια πράγματα που δεν μας οδηγούσαν πουθενά. Οι Έλληνες όμως που η μόνη τους ευθύνη ήταν που ψήφιζαν αυτούς που τον κατέστρεψαν και θα συνεχίζουν να τον καταστρέφουν αν συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια.                                                                                 Θα τολμήσουμε να γράψουμε ένα - δυο πράγματα που θα περιγράψουν ακριβώς πως όλοι όσοι μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν σήμερα, μας οδήγησαν και μας οδηγούν στην καταστροφή.
Κάθε φορά που πάνε οι κυβερνήσεις μας στην Ευρώπη και καταφέρνουν να πάρουν μερικά δις, όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, μιλούν με θριαμβευτικό ύφος λέγοντας ότι πήραμε ένα πολύ μεγάλο ποσό και το θεωρούν ότι έτσι έσωσαν την οικονομία και οι ψηφοφόροι των εκάστοτε κομμάτων να λένε "πάμε πολύ καλά, θα πέσουν χρήματα στην αγορά" και διάφορα τέτοια, δεν γνωρίζουν όμως ότι αυτά τα χρήματα είναι ΔΑΝΕΙΚΆ και ότι η Ελληνική οικονομία επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο, αφού το χρέος ξεφεύγει προς τα ύψη και δεν πρόκειται να εξοφλήσουμε ποτέ και ότι πάντα θα είμαστε υπερχρεωμένοι και έτσι θα μας πιάνουν και τον "πισινό".
Άλλωστε τα μνημόνια τι είναι ; κάτι ανάλογο είναι ! 
Τους πολιτικούς δεν τους θέλουμε για να πηγαίνουν να δανείζονται, τους θέλουμε για να δημιουργούν προυποθέσεις για να παράγουν χρήμα. Ποιός το έχει κάνει αυτό ; κανείς.
Μέσα από το ellinikoxaos θα μας δίνεται η ευκαιρία  να γράψουμε πάρα πολλά πράγματα σχετικά με την παραγωγικότητα στη χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου