ΣEΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ

  
            TA AIPETIKA                 
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε, όσο πολύ λίγοι μπορούν να γράψουν,  Αιρετικές Απόψεις, Σκληρές αλήθειες και πολύ παρασκήνιο, στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ δρώμενα,     ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την ΠΑΡΑΔΟΣΗκαι για το τέλος σας σερβίρουμε ένα πιάτο από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Ελάτε τώρα στο…     http://taairetika.blogspot.com
                                                                                                                                   
        Όταν ο κ. Μητσοτάκης πήρε την απόφαση να πει ΠΑΡΩΝ για το επίδομα «κοροϊδία» στους Συνταξιούχους, ήταν ένα ΒΑΡΥ και ΟΛΕΘΡΙΟ λάθος και ενδεχομένως να τον κυνηγάει μέχρι και τις επόμενες εκλογές.                       

Σ’ αυτό το λάθος προστέθηκε και ένα ακόμη, κάτι που ναι μεν έχει ήδη καταγραφεί, αλλά δεν έχει συζητηθεί σχεδόν καθόλου. Αναφερόμαστε στις επιστροφές φόρων σε οικονομικά αδύνατους Έλληνες πολίτες οι οποίοι αυτή τη στιγμή στενάζουν άλλοι από την ανεργία και άλλοι τα, κυριολεκτικά, ψίχουλα που εισπράττουν, είτε σαν σύνταξη, είτε σαν κάποια ανύπαρκτα επιδόματα που δεν φτάνουν, όχι μόνο για γαλοπούλα, αλλά ούτε για ένα μπουτάκι της.    
Τι θα ήταν λοιπόν για τον κ. Μητσοτάκη, αντί  να πει αυτός ο ίδιος και οι βουλευτές του ένα ανιαρό, κρύο,  παγωμένο και αντιπαθητικό παρών, να έλεγε ΝΑΙ να πάρουν το επίδομα, καταγγέλλοντας παράλληλα το μεγάλο και Λαϊκίστικο ΨΕΜΑ του κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι πρόκειται για μια παλαιά τους δέσμευση τη 13η Σύνταξη. Ποιος βγήκε να καταγγείλει το μεγαλύτερο ΨΕΥΤΗ πολιτικό γι’ αυτό το τεράστιο ψέμα ; ΚΑΝΕΙΣ ! ούτε καν ο κ. Μητσοτάκης  !     Άραγε, δεν θα μπορούσε αντί για ΠΑΡΩΝ να έκανε αυτή την καταγγελία και συγχρόνως να πρότεινε να έδινε αντί το επίδομα – ψίχουλα, μια κανονική 13η Σύνταξη ; Γιατί επίσης να μην πρότεινε να κατατεθούν πριν τα Χριστούγεννα οι επιστροφές φόρων των οικονομικών αδυνάτων, όπως πχ ανέργους, και συνταξιούχων με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας ; Μη μας πείτε ότι που θα τα βρει τόσα χρήματα, γιατί αν ήθελε θα μπορούσε να βρει περισσότερα αν η πολιτική που ακολουθούσε θα ήταν διαφορετική από αυτή που ακολουθεί, να ήταν ανατρεπτική.           
 Γιατί να μην προτείνει ένα άλλο επίδομα αποκλειστικά σε ανέργους με οικογενειακά εισοδήματα κάτω από 7- 8000 € ετήσια εισοδήματα,  που αυτό είναι και το όριο της φτώχειας ;  Μετά από αυτό, ξαναδηλώνουμε ότι η μόνη σωστή πολιτική είναι ΑΝΑΤΡΟΠΗ !                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου