ΣEΛΙΔΕΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

«ΤΟ 2017 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Αλ. Τσίπρας.



            TA AIPETIKA                 
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε, όσο πολύ λίγοι μπορούν να γράψουν,  Αιρετικές Απόψεις, Σκληρές αλήθειες και πολύ παρασκήνιο, στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ δρώμενα,     ΑΘΛΗΤΙΚΑ, τα ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ, την ΠΑΡΑΔΟΣΗκαι για το τέλος σας σερβίρουμε ένα πιάτο από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Ελάτε τώρα στο…     http://taairetika.blogspot.com
Μα γιορτινιάτικα τι μας λες μωρέ Αλέξη ;                                                               
Ήλθε ο Αλέξης στην Καλαμάτα, στο στόμα του λύκου δηλαδή και εκτός από το «κρύο και χιονισμένο αστείο που είπε» ότι δηλαδή το 2019 θα δοκιμάσουν το πλεονέκτημα ότι σις εκλογές του 2019 θα έχουν οι Καλαματιανοί το πλεονέκτημα των δωρεάν διοδίων, αλλά ήταν τόσο κρύο που γέλασε μόνο ο ίδιος, και ο Κωνσταντινέας, αλλά δεν γέλασε γι’ αυτό που είπε ο Τσίπρας, αφού έτσι ή αλλιώς αυτά δεν τα καταλαβαίνει, γέλασε διότι γέλασε το «αφεντικό» του ο Αλέξης ! Ο Πέτρος συναγωνίζεται ένα άλλο ευφυέστατο το ΓΑΠ.                           
Είπε λοιπόν ότι θα έχουμε ανάπτυξη ! Καλά βρε Αλέξη, το σκέφτηκες πολύ αυτό; Πως θα έχουμε ανάπτυξη ; αφού εμένα στο σχολείο μου έλεγαν ότι για να έχουμε ανάπτυξη, θα πρέπει να έχουμε ειδικές συνθήκες, για παράδειγμα μου έλεγαν ότι πρέπει να έχουμε χαμηλούς φόρους, να έχουμε μικρή ανεργεία, σταθερότητα στο οικονομικό περιβάλλον, κίνητρα στους υποψήφιους επενδυτές, Έλληνες και ξένους,  για να φέρουν να ρίξουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα. Σήμερα σ’ αυτή τη χώρα.   
 Σήμερα, εδώ σ’ αυτή τη χώρα, υπάρχει τίποτε από αυτά ; πως λοιπόν θα γίνουν επενδύσεις για να μας φέρουν την ανάπτυξη ; με τα 300 € που έδωσες  στους δύσμοιρους Συνταξιούχους ; ή μήπως με τα «γεμιστά» και το επίδομα σίτισης της Θεανούς; Αυτά Αλέξη μου δεν λέγονται ανάπτυξη, αυτά είναι ψίχουλα που ρίχνουν στάχτη στα μάτια, ευτυχώς λίγων πλέον Ελλήνων που δεν ξεπερνούν το 10%, οι άλλοι Αλέξη μου σε πήραν πρέφα και σε μαυρίζουν, θα συνεχίσουν δε να σε μαυρίζουν μέχρι τις προσεχείς εκλογές που μας κάνεις πολύ βέβαιους ότι θα γίνουν μέσα στο 2017.                                                                                     
Λοιπόν για να μη πολυλογούμε, πρέπει να δώσεις δείγματα διάθεσης για να φέρεις την ανάπτυξη. Αν δεν φέρεις νέα μέτρα που αυτά λέγονται «κίνητρα», ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ  ! Να, ένα κίνητρο που για παράδειγμα θα μπορούσες να φέρεις. 
α) Αν έλεγες ότι θα φέρεις πχ νέες τεχνολογίες και θα έφερνες επενδυτές για δημιουργία νέων τεχνολογιών και αν τους έδινες φορολογικά κίνητρα όπως απαλλαγή φορολογίας για Χ; χρονικό διάστημα, τότε να είσαι σίγουρος πως πολλοί θα ήταν εκείνοι που θα επένδυαν στην Ελλάδα.                                        
β) Αν για παράδειγμα έδινες φορολογικά κίνητρα και όχι μόνο, για να γίνουν επιχειρήσεις προϊόντων που στην Ελλάδα ή δεν παράγονται καθόλου ή παράγονται σε πολύ μικρές ποσότητες και έτσι σταματούσαν οι εισαγωγές που έχουν ως αποτέλεσμα εξαγωγή μεγάλων  ποσοτήτων συναλλάγματος.                     
Πάρα πολλά τέτοια παραδείγματα θα μπορούσαμε να γράψουμε, όποιος όμως έχει περιέργεια να μάθει και άλλα παρόμοια, ευχαρίστως τα συζητάμε.

ΚΑΛΑ   XPISTOYΓENNA    


              SAOUTIS  INSURANCE                 
                      43 Χρόνια Ποιοτικής Ασφαλιστικής   Προσφοράς                                  Ασφάλιση   ΥΓΕΙΑΣ τώρα από 100 € ετησίως  !                                                              
Ασφάλιση Αυτοκινήτων με ποιότητα και χαμηλό Ασφάλιστρο !                                         Αρκεί να μας τηλεφωνήσετε  στα    2721 300 35 21, ή  6977 172 942.                          
ή στείλτε μας ένα  μήνυμα στο  agsaouti@gmail.com    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου