ΣEΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

"ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥ ΤΡΙΧΕΣ" ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗς ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

«Η είσοδος του Λεβέντη στην Βουλή, εξυπηρετεί τα Γερμανικά σχέδια για πλήρη έλεγχο της Ελλάδας!

Να Γιατί η είσοδος του Κόμματος Λεβέντη στην Βουλή, εξυπηρετεί τα Γερμανικά σχέδια για τον πλήρη έλεγχο της χώρας μας !                                                                  (Σχετικό άρθρο κάποιου Κερκυραίου Κουρέα που ακούει στο όνομα Σπύρος Πρίφτης που είναι δημοσιευμένο στο hellasforce.com).
Β. Λεβέντης. Αυτός θα ....δώσει την Ελλάδα
στους Γερμανούς !!! 
«Ναι, ναι, ναι ! Ο Λεβέντης θα φέρει τον πλήρη έλεγχο της χώρας μας στους Γερμανούς» ! 
                                                                                                            Το πιο πάνω τίτλο αυτού του άρθρου, μου τον έστειλε χθες, ή μάλλον σήμερα, τα ξημερώματα ο φίλος μου ο J.Κ,  σε απάντηση των όσων του έλεγα σχετικά με την πρόθεσή μου στις προσεχείς εκλογές να ψηφίσω την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη !
Βρέ καλέ μου φίλε JK, μου έστειλες αυτό το άρθρο για να με πείσεις να μην ψηφίσω την Ένωση Κεντρώων ; Ξέρεις εγώ στις απόψεις μου όχι απλά είμαι κατασταλαγμένος και ξέρω τι θέλω, όχι μόνο δεν «τσιμπάω» στα συνθήματα που τα τελευταία χρόνια εξαπολύουν οι πολιτικοί και οι αφελείς και χωρίς άποψη Έλληνες τα δέχονται και τα υιοθετούν και με βάση αυτά τα ψεύτικα συνθήματα και ψεύτικα διλλήματα, εκλέγουν κυβερνήσεις.                                                                                 Κατ’ αρχήν φίλε JK σε ευχαριστώ για το άρθρο που μου έστειλες, διότι αυτός ο κύριος, ο μπαρμπέρης της Κέρκυρας, θεωρεί σίγουρη την είσοδο του Λεβέντη στη        Βουλή και όχι μόνο θεωρεί σίγουρη την είσοδό του, αλλά και ισχυρή παρουσία αφού οι Γερμανοί, όπως γράφει ο μπαρμπέρης της Κέρκυρας, τον θέλουν να πρωταγωνιστεί και να διαμορφώνει πολιτική ! 

Τώρα, όσον αφορά το συγκεκριμένο Σπύρο Πρίφτη, όταν «googleάρισα το όνομά του, είδα ότι πρόκειται για ένα άτομο που δεν του δίνουν άδεια να ανοίξει το μπαρμπέρικό του και έχει φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες στον Όλι Ρεν, οι υπηρεσίες του οποίου είπαν ότι θα δουν το θέμα.                                                   Επειδή λοιπόν ο μπαρμπέρης τάραξε λίγο τα «λιμνάζοντα ύδατα», πιστεύει ότι μπορεί να λέει για όλους ότι του κατέβει, τα βλέπουν αυτά κάποιοι αφελείς, τους βολεύουν αφού πιστεύουν άλλα και νομίζουν ότι, αφού τα έγραψε ο μπαρμπέρης της Κέρκυρας και σωστά είναι και αληθινά. Ναι ρε φίλε μπαρμπέρη, ο Λεβέντης πήρε το πτυχίο του από το ΕΜΠ, έκανε μεταπτυχιακά στη Γερμανία, προς τιμή του,  και αυτό σημαίνει ότι τον «τσίμπησαν οι Γερμανοί για να τον κάνουν «πράκτορά» τους και μετά από 25 χρόνια περίπου να τον βάλουν στη Βουλή για να υποτάξει την Ελλάδα σ’ αυτούς !! Λίγη σοβαρότητα μήπως χρειάζεται ; Λέω μήπως ; Η σοβαρότητα, και όχι η
Αυτός είναι ο Τσε ο μεγάλος επαναστάτης
της Κέρκυρας και αρθρογράφος της
πλάκας Σ. Πρίφτης 
σοβαροφάνεια, θεωρείται μέγιστο προσόν. Δυστυχώς σήμερα στις μέρες μας η σοβαρότητα έχει εκλείψει και, κυρίως στην πολιτική, τα μόνα που επικρατούν είναι τα συνθήματα !!! Ρίξε σύνθημα στον Έλληνα και πάρτου την ψυχή  !!!                      Λοιπόν, φίλε
JK, αυτό που μου έστειλες κάνει καλό στο Λεβέντη και στην Ένωση Κεντρώων. Κάνει καλό διότι όπως έγραψα πιο πάνω ο μπαρμπέρης θεωρεί ότι σίγουρα μπαίνει στη Βουλή και θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά θα έχει και ισχυρή παρουσία.                                                    

Εδώ συμφωνούμε απόλυτα !!!                                                         Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ότι του προσάπτει σαν «μέγιστο» κακό ότι ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Και λοιπόν, τι έγινε ; Ναι ξεκίνησε με τον Αντρέα και όταν είδε ότι δεν εφαρμόζει την ιδρυτική διακήρυξη, σηκώθηκε, πήρε το καπελάκι του και έφυγε. Που είναι το μεμπτό ;       Μετά από αυτό τον ζήτησαν στη ΝΔ σαν συνεργαζόμενο Κεντρώο. Ξέρεις Φίλε JK και Κερκυραίε μπαρμπερη για συνεργ΄παστηκε με τη ΝΔα Του είχαν πάρει το λογότυπο του τότε κόμματος του και ο Μητσοτάκης του αντιπρότεινε, αντί να τρέχουμε στα δικαστήρια δεν έρχεσαι να σε βάλουμε στους συνδυασμούς μας. Αυτό ήταν  Όταν είδε και εκεί ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, έφυγε από εκεί. Να θυμίσω τον Κωνσταντίνο Καραμανλή όταν έκανε άνοιγμα προς το Κέντρο ποια στελέχη πήγαν ; Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Κωνσταντίνος Τσάτσος, και τόσα άλλα σημαντικά στελέχη προήλθαν από τον Κεντρώο χώρο. Το μεμπτό ποιο είναι ;             Την άλλη απορία που έχω είναι, τόσα χρόνια που ο Λεβέντης στις εκλογές έπαιρνε το 0,20% οι Γερμανοί τον ήξεραν, τον άφηναν εκτός Βουλής και τώρα θυμήθηκαν ότι ο Λεβέντης είναι ο δικός τους και αυτός θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε οι Γερμανοί να αλώσουν την Ελλάδα; Δηλαδή ο Σημίτης δεν ήταν κατά δικός τους ; εδώ ο αδελφός του είναι από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στη Γερμανία, Ο Γιωργάκης δεν ήταν ;    Ο Σαμαράς δεν ήταν ; ο Λεβέντης θα εφαρμόσει τα σχέδια των Γερμανών για πλήρη έλεγχο της Ελλάδας ;                  Ας σοβαρευτούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  Λοιπόν JK θα ψηφίσω Ένωση Κεντρώων, διότι ο Λεβέντης έχει αντίληψη των πολιτικών πραγμάτων της Χώρας μας, βλέπει μακριά και το έχει αποδείξει και επειδή κάπως έτσι είμαι και εγώ με κεντρογενή τοποθέτηση, είναι ο μόνος που με εκφράζει και ευτυχώς τουλάχιστον το 5% του Ελληνικού  λαού.                                                          

Όσο για τον Κερκυραίο μπαρμπέρη Σπύρο έχω να πω ένα 

«Αντί να λες και να γράφεις τρίχες, δεν το αλλάζεις να κόβεις τρίχες ;»  "Μ.Λ.Μ. Μπαρμπέρη"                                                                  


Εκεί που ξέρεις μπορεί να είσαι καλύτερος !                             


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου