ΣEΛΙΔΕΣ

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ "ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ !

Ο Γιωργάκης πάει για νέο κόμμα.
Πρόκειται για Βλακεία ; αστήρικτη φιλοδοξία ; ή μήπως δεν καταλαβαίνει τι πάει να κάνει ;
Γιωργάκη η κατάθληψη δεν κρύβεται !
Κάποιος οπαδός του, μου είπε ότι κάνει νέο κόμμα γιατί θέλει να τελειώσει το έργο του που ξεκίνησε ως πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ. Ναι μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο αφού προφανώς τότε δεν ήξερε τι έκανε, νόμιζε ότι επιτελεί σπουδαίο έργο - προσφορά στη χώρα μας.
Κάποιος άλλος μου είπε  να τον ψηφίσουμε για να κάνουμε χαβαλέ στις εκλογές !!!!!
Του χάλασε όμως αυτή την υστεροφημία ο Στρος Καν, ο οποίος έχει πει ότι, πριν τις εκλογές του 2009 είχαν συμφωνήσει να  μας βάλει στο ΔΝΤ. Εδώ βέβαια μπαίνει μια άλλη παράμετρος.          Αφού ο  Γιωργάκης και ο Στρος Καν το είχαν συμφωνήσει, αυτό δηλώνει ότι γνώριζαν και οι δύο ότι θα εκλεγεί πρωθυπουργός. Και δεν θα το ήξεραν μόνο αυτοί οι δύο, θα το ήξερε και ο Ομπάμα και ίσως και κάποιοι άλλοι. 
Που στράβωσε λοιπόν το κλίμα, αφού είχε τις ευλογίες όλων των "μεγάλλων" ;   
Την απάντηση την έδωσε ο Νικολά ΣΑΡΚΟΖΙ, ο οποίος απεκάλεσε το Γιωργάκη ΤΡΕΛΟ, ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟ και ΜΑΛΑΚΑ. 
Μαλάκα Γιωργάκη, σε αποκαλώ έτσι, αφού η διεθνής ονομασία σου είναι, "τρελός, καταθληπτικός και μαλάκας". Δεν το λέω εγώ, ο Σαρκοζί το είπε. Λοιπόν, αυτό που πας να κάνεις είναι τρέλα, μαλακία και το κάνεις γιατί έχεις πέσει σε κατάλθηψη !!!
Γιωργάκη, στο Ellada έχουμε μύγες, κλείσε το στόμα σου.
Απορρείς μ' αυτά που γράφω ;
Μετά από αυτά, μπορείς να μετρήσεις τις ψήφους που θα πάρεις με τη νέα "ΑΛΛΑΓΗ" που πας να κάνεις. Κάποιος όμως πρέπει να σου πει ότι τώρα 'εχουμε 2015 και όχι 1981. Κάπου κάνεις ένα λάθος, την αλλαγή την έφερα το 1981 ο Αντρέας, αν θυμάσαι Αντρέα έλεγαν τον πατέρα σου. Τι θες να μας πεις ότι μοιάζεις του Αντρέα ; χα χαχα χαχαχα, αυτό Γιωργάκη μου βγάζει πολύ γέλιο. 
Εδώ δεν θα τα καταφέρει το κακέκτυπο του Αντρέα, ο Αλέξης, ο οποίος μιλάει και αυτός για μια άλλη αλλαγή και προσπαθεί να μιμηθεί τον Αντρέα και στην ομιλία και στις κινήσεις, αλλά και στα λάθη του. Μόνο στα λάθη, του μοιάζει και ακόμη και τώρα που δεν είναι πρωθυπουργός τα διαπράττει, σκέψου και να γίνει ;
Στην τελευταία Βουλή εξελέγεις πριν 2 1/2 χρόνια, μέσα σ' αυτά τα 2 1/2 χρόνια πήγες όλες και όλες 3-4 φορές γιατί ήσουν στο "Αμέρικα, το πατρίντα" σου και έκανες σεμινάρια με θέμα "πως θα σώσεται την οικονομία" σας, εκτός του ότι οικονόμαγες τρελά λεφτά, εγώ σκέφτομαι πόσο πολύ μαλάκες ήταν αυτοί που σε άκουγαν. 
Ρε Γιωργάκη, ένα τελευταίο θέλω να σε ρωτήσω. Όταν μας πούλησες, ένα ολόκληρο Ελληνικό λαό και μας έβαλες στο ΔΝΤ, εκτός από τα σεμινάρια που σου εξασφάλισαν "στο πατρίντα" και από αυτά χοντροκονόμισες, μετρητό  στο χέρι πήρεες ; πές το μας να ξέρουμε γιατί εδώ "στο Ελλάντα" αυτό κυκλοφορεί. Πες μας την αλήθεια να ξέρουμε τι θα γράφουμε.
Δώσε πολλά χαιρετίσματα στη φεμινίστρια Αμερικανοπολωνόεβραία Margaret Chant ξέρεις τη μάνα σου και άσε μας εμάς τους Έλληνες να τα βρούμε όλα μόνοι μας !
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΛΑΚΑ, ΗΛΘΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ !!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου