ΣEΛΙΔΕΣ

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ "Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ" !

Ο Θόδωρος Πάγκαλος, πάλι χτύπησε ! 
"Όλα τα απόνερα, τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ  τα μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ" !!!
Ο Θόδωρος Πάγκαλος
Δηλαδή τι θέλει να πει ο Θόδωρος ότι την εποχή που μεγαλουργούσε το ΠΑΣΟΚ είχε μέσα "απόνερα και σκουπίδια" ;
Πάλι καλά που το παραδέχεται. Να το δούμε όμως σε βάθος το θέμα αυτό ;
Στη διάρκεια της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ, ο Αντρέας, ο Σημίτης μετέπειτα, σ' αυτούς στηριζόταν. Εμείς το είχαμε ονομάσει ΦΑΥΛΟ ΠΑΣΟΚ ! το οποίο έχει μετακομίσει σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ.
Ποιοί όμως είναι αυτοί οι "φαύλοι, τα σκουπίδια, τα απόνερα" κλπ που σήμερα αποτελούν τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ ;
Είναι οι καλοβολεμένοι, οι διορισμένοι, αυτοί που έφαγαν πολλά εκατομμύρια  και δεν είναι στις φυλακές και φυσικά δεν επέστρεψαν ποτέ αυτά τα εκατομμύρια. 
Τι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ ; ήταν το 4 %, σήμερα είναι το 28%, αυτό το 24% που παίρνει  επί πλέον, από που προέρχεται ; μα από τα "απόνερα, τα σκουπίδια, τους φαύλους, τους καλοβολεμμένους, τους εργατοπετέρες" που στο παρελθόν έκανα τα αίσχη !
Αυτοί είναι λοιπόν εκείνοι που θα μα φέρουν το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.
Θα τολμήσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη, μετά από ένα ιστορικό γεγονός.
Όταν ο Αντρέας έδεινε αφειδώς αυξήσεις μισθών, συντάξεων, δανεικών από την τότε ΕΟΚ, και αγύριστων από τις τράπεζες και αυτά τα δανεικά ο κόσμος παρασυρμένος από την "τότε ευδαιμονία" των καιρών, όλοι έλεγαν Αντρέας και τον προσκύναγαν σα τον μεγάλο "ήρωα". Δεν ήξεραν όμως ότι εκείνη η πολιτική ήταν η αρχή της σημερινής καταστροφής. 
Σήμερα λοιπόν αυτό το 24% των Ελλήνων δίνει τη δύναμη στον Αλέξη Τσίπρα να γίνει ένας νέος Αντρέας. Δυστυχώς όμως ο Αλέξης είναι το ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ του Αντρέα, που με άλλα λόγια, σε καμία περίπτωση δεν είναι Αντρέας, σε καμία περίπτωση δεν έχει τη μόρφωση, ή την ευφυία του. Ποτέ δεν θα γίνει Αντρέας.
Μεθερμηνευόμενο, σημαίνει ότι, στους πολύ δύσκολους σημερινούς καιρούς και με μειωμένη πολιτική αξία, σε σχέση με αυτή του Αντρέα, όχι μόνο δεν θα πετύχει εκείνα που πέτυχε ο Αντρέας, αλλά θα είναι τα πράγματα γι' αυτόν και για τη δύσμοιρη Ελλάδα, πολύ, πάρα πολύ χειρότερα, θα αγγίξουν την καταστροφή και το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδας.     
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου